Hei,

tässäpä ensimmäinen postaus. Kerronpa nimestäni, tämän bogin nimestä ja tulevasta sinulle hieman.

Nimekseni tänne valitsin ShroudedBallet, verhottu baletti. Ylleni laskeutuneet värikkäät, silkkiset, utuiset verhot pitävät minut hellässä huomassaan. Niiden takana on meneillään eräänlainen tanssiesitys. Olen oman balettini päähenkilö. Pyrin luomaan jokaisen liikkeeni täydellisesti. Haluan olla hyvä tanssijatar, hyväsydäminen ballerina. Minä yritän hartaasti parhaani. Miksi sitten sulkiani putoilee hiljalleen tanssiessani halki hetkien, päivien ja öiden? Miksi askeleeni harhailevat? Miksi nilkkani taittuu ja liikkeet jäävät keskeneräisiksi? Minkä vuoksi esitys on hajanainen, raskas, puutteellinen?

Olen epäonnistunut. Tosin, myönnettäköön ettei mikään esitys voi milloinkaan olla täysin virheetön. Mainitsin aiemmin pyrkiväni tekemään jokaisen liikkeen virheettömästi, mikä on kyllä totta. Mutta eivät pyrkimykset tee minusta virheetöntä. Minulle riittäisi, että olisin hyvä. Tarpeeksi hyvä. Sulkiani putoilee, askeleeni kulkevat harhaan, nilkkani taittuvat ja liikkeet jäävät kesken niin monesta syystä. Minä tunnen epäonnistuneeni niin mahdottoman monesta syystä. Onneksi esitys, epäonnistumiset ja kaikki hälinä ovat verhojen varjeluksessa. Totuus on verhottu tarkoin.

Blogini nimeksi valikoituikin Verhottu. Minusta kyseinen sana sointuu kauniisti; rakastan koetella suomen kielen rajoja ja etsiä kauneimpia sanoja kielemme moninaisuudesta.

Toivotan sinut tervetulleeksi blogini pariin. Tulen kertomaan sinulle tarinan tytöstä, joka eksyi. Tytöstä, joka verhoutuu ajatustensa solmuisiin virtoihin, turvautuen niihin matkallaan, joka kulkee halki synkkien metsien, nousevien aurinkojen ja sysimustien öiden.

~ ShroudedBallet